Torsk i folie
150 gr torskefilet, skinn og beinfri
0,5 ts olivenolje 1 stk gulrot 2 stk poteter 2 ss purre i skiver eller 1 ss hakket løk salt pepper sitronsaft FREMGANGSMÅTE: Smør et ark aluminiumsfolie med olje. Grovriv potet og gulrot. Legg halvparten av grønnsakene på aluminiumsfolien, legg fiskefileten over, og avslutt med grønnsaker. Dryss over salt, pepper og sitronsaft. Pakk folien godt rundt, og legg med skjøten opp i en ildfast form. Sett inn i stekovn ved 200 C og stek i 20-25 minutter. |
|
Det ble kjempegodt, men det er sikkert lurt å salte fisken istedenfor oppå toppen av alle grønnsakene. Og så brukte jeg frossen fisk og da er visst trikset å tine den i microen først. Den ble litt trå/tørr selv om den hadde folie og grønnsaker. Det var noen som tipset meg om at man ikke må sette frossen fisk rett i ovnen.
|