Namnam salatKategorier: Middag
1 pose runde sukkererter
2 vårløk 1 avocado 1 pakke pinjekjerner 1 pakke bacon 1 pakke ruccolasalat 1/2 hode isbergsalat 1 pakke cherrytomater 1 sitron Pinjekjernene ristes på tørr panne til de får farge. Ruccolasalat skylles og slynges, isbergsalat deles, skylles og slynges. Bacon klippes i små piter og stekes til den blir sprø og brun. Ha bacon i mellom lagene av bladsalat, så beholder pinjekjerner etc. egensmaken sin. Cherrytomatene skylles, sukkerertene renses og deles i to og skylles. Vårløk deles i 1cm store biter. Sitronen skjæres i skiver og deretter i biter, skallet skjæres av. De hele bitene has rett i salaten. Mens kniven og skjærefjølen er full av sitronsaft: del avocadoen i skiver og ha i salaten. Blandes, serveres med rundstykker/ciabatta og vinagrette. |
|
P.S. Dette ble mektig og mer enn nok mat; rakk til både middag, kvelds og lunsj dagen etter. Det kunne godt ha vært enda mer sitron.
|