Kanin Al Almande
Kategorier: Middag
1 Kanin delt i 8 stykker + lever
mel 1/4 kopp olje Salt og pepper 1 pose strimlede mandler 1 ts rosmarin 1 ts sitronsaft vann 1 kopp rømme Vende bitene i mel og brune i en gryte med 1/4 kopp olje i. Ha på litt salt og pepper Hell over 1 kopp hønsebuljong med litt rosmarin og sitronsaft La det koke i ca 45 min. Ha i mer hønsebuljong hvis det truer med å koke tørt. Riste mandlene lett i en tørr stekepanne Ta ut stykkene og legg dem på et forvarmet serveringsfat med høye kanter. jevn sausen med Mel+kaldt vann. Hvis det blir lite så ha i mer vann eller buljong (smak til). Kok et par minutter. Ha i mandler og rømme. Hell over kaninen. Server med bønner og gulrotstrimler stekt i gåsefett, stekt champignon og ris/villris blanding. Det ble kjempegodt :-) Og så hadde vi fiken med krem og vaniljeis til dessert! |