Kaja og Marius' oppskrifter

Kanin Al Almande

Bilde av Kanin Al Almande

Kategorier: Middag


1 Kanin delt i 8 stykker + lever
mel
1/4 kopp olje
Salt og pepper
1 pose strimlede mandler
1 ts rosmarin
1 ts sitronsaft
vann
1 kopp rømme

Vende bitene i mel og brune i en gryte med 1/4 kopp olje i. Ha på litt salt og pepper
Hell over 1 kopp hønsebuljong med litt rosmarin og sitronsaft
La det koke i ca 45 min. Ha i mer hønsebuljong hvis det truer med å koke tørt.
Riste mandlene lett i en tørr stekepanne
Ta ut stykkene og legg dem på et forvarmet serveringsfat med høye kanter. jevn sausen med Mel+kaldt vann. Hvis det blir lite så ha i mer vann eller buljong (smak til). Kok et par minutter. Ha i mandler og rømme. Hell over kaninen.

Server med bønner og gulrotstrimler stekt i gåsefett, stekt champignon og ris/villris blanding.

Det ble kjempegodt :-)

Og så hadde vi fiken med krem og vaniljeis til dessert!